Wat is Co?

We zien de wereld om ons heen veranderen. Er ontstaan nieuwe banen, nieuwe kansen, er verdwijnen banen. De manier waarop we communiceren verandert. De manier waarop we met elkaar omgaan verandert.

Waar tegenwoordig computers en apparaten steeds belangrijker worden in het werk, willen wij juist dat de mens weer centraal komt te staan. Het gaat ons niet om welke baan er beschikbaar is, maar om wat jij kan, wat je wil en hoe je dat kan bereiken. Wij geloven erin dat niet je omgeving, niet je baas, maar jij als mens centraal moet staan in je eigen carrière.

En dat is waar Co begint.

Co werkt voor jou.

Co werkt voor jou. En daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat jij op je luie gat kan gaan zitten en niets meer hoeft te doen. Uiteindelijk werk jij voor jou. Maar Co helpt je om te ontdekken wat je zoal kan. Om uit te zoeken wat je daarvoor moet leren, of doen. En vooral: Co helpt je om die baan te vinden waar jij blij van wordt.

Zo werkt Co voor jou.

Hoe dan?

Co is een app. Oftewel, een simpel programmaatje op je telefoon, dat je eigenlijk altijd bij je draagt. Maar uiteraard is Co meer dan alleen een app.

Co helpt je ontdekken. Wanneer je de app installeert, gaan we eerst onderzoeken wie je bent. Co neemt je mee om te ontdekken wat jij het liefst zou willen doen. Ook kijkt Co naar welke skills je al hebt en welke je nog wil ontwikkelen.

Co is een opleidingsplatform. Dat betekent dat Co trainingen en cursussen aanbiedt. Soms kan dit binnen de app, en soms kan dit via Studytube, een studieplatform waarmee we samenwerken.

En als laatste, maar zeker niet als minste: Co is een banenplatform. Op basis van wat je al kan en wat je nog wil leren, selecteert Co passende beroepen voor je. Wil je solliciteren? Dan neemt  Co contact met je om samen te kijken welke vacatures er zijn en wat je ervoor moet doen.

Co is jouw coach.

 

Belangrijk om te weten

Gratis

Co is volledig gratis én blijft volledig gratis. Dat is nu het geval en dat is over 10 jaar nog steeds zo. Er zit geen addertje onder het gras en je bent niemand iets verplicht.

Online cursussen

Als je je aanmeldt krijg je gratis 250 punten om online cursussen te volgen. Je mag zelf kiezen welke cursussen bij jou passen. Alle cursussen hebben een waarde, dus je tegoed kan opgaan. Je kunt extra tegoed verdienen door vrienden uit te nodigen voor de app. Het nieuwe tegoed kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen.

Samenwerkingen

Co doet het niet alleen. Er zijn organisaties die in ons geloven en moet ons samenwerken. Samen behalen we betere resultaten. We werken op dit moment samen met Olympia, UWV, StudyTube, Harver en diverse gemeenten in heel Nederland.

Testfase

Co zit nog in de testfase. Hoewel we trots zijn op de app die er nu staat, zijn we nog niet helemaal klaar. We zijn blij als je de app gebruikt, dat motiveert ons enorm. Heb je feedback voor ons? Dat zou ons enorm helpen.

Binnen de app zit een feedback knop, als je daar je feedback aangeeft doen wij er zo snel mogelijk iets mee!

Zet de volgende stap, samen met Co!

Wij geloven in Co. We hopen dat we jou mogen helpen om die volgende stap in je carrière te zetten!

Download de app